Szolgáltatások

Ajánlatadás

Kereskedelmi csapatunk várja jelentkezését, hogy megismerhessük igényeit és Önnek a feladat szempontjából legalkalmasabb rendszert tudjuk kínálni.

Ajánlatkészítést ingyen vállaljuk. Nagyobb rendszerek esetén egy helyszíni felmérés keretében egyeztetünk az igényekről és a javaslatainkról.

Tervezés, tanácsadás

Biztonságtechnikai rendszerek esetében az alkalmazási lehetőségek száma a vevői igények sokaságával vetekszik, hiszen minden vállalatnak, intézménynek más és más problémát kell megoldani. Ezt figyelembe véve az optimális megoldás keresése érdekében nem a standard megoldásokhoz kell illeszteni a vevői igényeket, hanem a megoldások vevői igényekhez igazítása a kitűzött cél.

Mindezeket figyelembe véve már a tervezés fázisában érdemes az elképzelésekről, tervekről és igényekről szakemberekkel konzultálni, így kiválaszthatók a megoldandó feladat szempontjából legmegfelelőbb alkalmazások.

Komplett gyengeáramú rendszerek tervezését vállaljuk, saját tervezői engedélyekkel rendelkező mérnök csapatunk áll rendelkezésükre.

Cégünk várja jelentkezését már a tervezési fázisban, hogy megismerhessük igényeit és Önnek a feladat szempontjából legalkalmasabb rendszert tudjuk kínálni!

Egyéb szolgáltatások

 • Tűz és munkavédelmi tevékenység
 • Villamos biztonsági felülvizsgálatok
 • Teljes körű biztonságtechnikai tervezési és engedélyezési feladatok végzése
 • Biztonságtechnikai kockázat-elemzés, átvilágítás
 • 24 órás szerviz és karbantartó szolgálat országos lefedettséggel
 • Távfelügyeleti szolgáltatás országos lefedettséggel
 • Biztonságtechnikai rendszerek bérbeadása

Speciális megoldások, eszközök

 • Integrált felügyeleti szoftverek, biztonságtechnikai és épületfelügyeleti rendszerekhez. Egyedi szoftveres megoldások.
 • Elektronikus kulcskezelő rendszerek
 • NATO szobák és speciális irattárak kivitelezése
 • Szerver szobák kialakítása
 • Bankjegy kiadó automaták védelme és távfelügyelete, bankjegyfestési megoldások
 • Lehallgatás elleni védelmek
 • Robbanóanyag és kábítószer detektálás
 • Veszélyes vegyszerek azonosítása
 
 

Friss hírek

AKCIÓ - FORGÓVILLA KÁRTYAOLVASÓVAL

 

SKIDATA FORGÓVILLA KÁRTYAOLVASÓVAL

 

Leírás

 A forgóvillás beléptető kapu általánosan használt berendezés az ellenőrizni kívánt beléptetési pontokon. Széleskörűen használt ipari létesítmények, kulturális és szórakozóhelyek, sportrendezvények, illetve kormányzati épületek beléptető helyein. A - külön rendelhető - átjáró vezérlővel és az alapfelszereltséghez tartozó kártyaolvasókkal egybeépített forgóvilla csak érvényes olvastatás után engedélyezi az áthaladást. Alkalmazásával megakadályozható, hogy egy kártyával több személy is belépjen a rendszer területére.

A forgóvilla fix forgókarral van felszerelve. A 3 darab egyenként 120° szögben elhelyezett kar közül egy mindig vízszintesen áll, gátolva az áthaladást. A forgóvilla mind két irányban elektronikusan vezérelhető. Beléptetéskor a belépést vezérlő egység az áthaladási iránynak megfelelő engedélyező jelet ad a forgóvilla vezérlőegységének. Ezt követően a karok megfelelő irányba történő megindítása után motoros utánforgató biztosítja a kényelmesebb áthaladást. Vészhelyzetben vagy áramszünet esetén a forgóvilla mind két irányban szabadon forgóvá tehető. Az olvasók a forgóvilla felületén helyezhetők el.

Bővebben...
Fejlesztések

A G4S Biztonságtechnikai Zrt az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a GOP 1.1.1 pályázaton az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott 104.637.920 Ft támogatást nyert.

Bővebben...
MA800 típusú autonóm ujjlenyomat-olvasó

 

Az MA800 típusú autonóm ujjlenyomat-olvasó ideális választás mind beltéri, mint pedig kültéri biometrikus azonosítást igénylő beléptető megoldások számára. Az ujjlenyomat-olvasó könnyen és egyszerűen alkalmazható autonóm biometrikus beléptető eszközként. Az ujjlenyomat-olvasó zárvezérlője infravörös távprogramozó eszközzel programozható, így az elektronikus ajtózárak közvetlenül vezérelhetők.

 

Bővebben...